Over ons
NestInstalleren.nl

Beoordeeld met 4,7 sterren op basis van 72 ervaringen!

NestInstalleren.nl is een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op het installeren van Google Nest producten. Daarvoor werken we uitsluitend met Google Nest Pro Certified monteurs. Onze dienstverlening staat geheel in het teken van maatwerk en kwaliteit. Iedereen heeft namelijk zijn of haar eigen specifieke wensen en behoefte. Ook wanneer het gaat om het laten installeren van domotica en Google Nest producten.

Volledig Google Nest Pro Certified

Het team van NestInstalleren.nl bestaat uit gedreven Google Nest Pro Certified monteurs. Onze passie voor domotica en Google Nest producten loopt als een rode draad door onze dienstverlening. Een slim apparaat in huis is namelijk alleen waardevol wanneer het werkt. NestInstalleren.nl wil iedereen de mogelijkheid bieden om een Google Nest product professioneel te laten installeren. Natuurlijk op een zo eenvoudig mogelijke manier.

Afspraak maken bij NestInstalleren.nl

Naast onze voorliefde voor domotica, hechten we ook veel waarde aan klanttevredenheid. De mogelijkheid tot het maken van een online afspraak draagt daaraan bij. Een afspraak maken kan in slechts enkele klikken. Bijvoorbeeld voor de installatie van een Google Nest Doorbell of een Learning Thermostat 3e Generatie aan huis.

Als dé specialist in Google Nest producten, streven we ernaar om iedereen kennis te laten maken met de voordelen van domotica in huis. De producten van Google Nest sluiten daar naadloos op aan. Heb je een Google Nest product gekocht? Laat deze dan installeren door een Pro Certified monteur. Wij installeren jouw slimme product aan huis voor slechts € 99.