Installatie
Nest Wifi

Beoordeeld met 4,7 sterren op basis van 72 ervaringen!

Google Nest Wifi

Installatie:
€ 99,- incl. BTW

Waarom kiezen voor NestInstalleren.nl?

Nest Wifi gekocht? Laat deze installeren door NestInstalleren.nl!

Wifi moet het gewoon doen. Altijd en overal. Heb je onlangs een Google Nest Wifi gekocht? Dan kun je overal in huis profiteren van een sterke en stabiele internetverbinding. Zonder dat je last hebt van buffering. Met Nest Wifi ondervind je nooit meer hinder van een zwak wifi signaal. Bijvoorbeeld in de kelder of juist op zolder. Het schaalbare systeem werkt tevens als een speaker voor Google Assistent.

Je hebt slechts één Nest Wifi router nodig om tot wel 200 apparaten van stabiele wifi te kunnen voorzien. Je kunt zelfs tegelijkertijd meerdere 4K video’s streamen. Een Nest Wifi heeft een geïntegreerde veiligheid-chip. Updaten gaat geheel automatisch.Wil je overal in huis gebruik kunnen maken van een krachtige wifi verbinding? Laat jouw Google Nest Wifi dan vandaag nog installeren door NestInstalleren.nl. Maak een afspraak voor installatie aan huis door onze Pro Certified installateurs. Natuurlijk wanneer jou dat het beste uitkomt.

Contactgegevens

Afspraakgegevens

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voordelen van Nest Wifi

Je kiest voor Nest Wifi om de vele voordelen die het biedt. Maar deze slimme en krachtige verbinding doet meer. Elk wifi punt is namelijk voorzien van een speaker en een microfoon. Deze fungeert tevens als een Google assistent en kun je door middel van je stem besturen. Natuurlijk kun je de speaker ook gebruiken als je wilt luisteren naar muziek. Nest Wifi beheer je middels een handige applicatie. Daardoor kun je gebruik maken van nog meer voordelen.

Zo kun je elk apparaat van een prioriteit voorzien of expliciete content weigeren of toestaan. Dat is vooral handig wanneer je kinderen in huis hebt. Nest Wifi is geschikt voor ruimtes tot wel 300 m2. Je kunt zelfs eenvoudig extra wifi punten toevoegen. De installatie van Nest Wifi moet op de juiste manier gebeuren. Dat kan via een stappenplan, maar je kunt jouw Nest product ook laten installeren door NestInstalleren.nl. Voor slechts € 99,- wordt jouw product professioneel geïnstalleerd. Onze Pro Certified monteurs komen bij je aan huis.

Stappenplan installatie van Nest Wifi

Voor de installatie van Nest Wifi heb je een duidelijk stappenplan nodig. De instructies dien je nauwkeurig op te volgen. Zo weet je namelijk zeker dat jouw slimme Google Nest product werkt zoals dat bedoeld is. Het stappenplan voor de installatie omvat onder meer het aanmaken van een Google account en het instellen van de router. Dit laatste is van cruciaal belang voor een krachtig en werkend wifi signaal door het hele huis.

Het is raadzaam om de installatie van Nest Wifi over te laten aan een specialist. NestInstalleren.nl werkt met Google Nest Pro Certified monteurs. Zij weten precies hoe ze jouw Nest product op een veilige en correcte manier moeten installeren. Wil je direct een afspraak maken? Maak dan gebruik van het formulier. Jouw Nest Wifi wordt voor slechts € 99,- aan huis geïnstalleerd. Je kunt direct genieten van wifi én van alle handige extra’s.