Installatie
Nest Protect

Beoordeeld met 4,7 sterren op basis van 72 ervaringen!

Google Nest Protect

Installatie:
€ 99,- incl. BTW

Waarom kiezen voor NestInstalleren.nl?

Nest Protect gekocht? Laat deze installeren door NestInstalleren.nl!

Een Nest Protect is een prima aankoop wanneer je jouw woning veiliger wilt maken. Deze slimme rook- en koolmonoxidemelder helpt je daarbij. Rookontwikkeling kan brand betekenen, maar een koolmonoxide melding is misschien nog wel gevaarlijker. Waar komt het vandaan? Staat er nog een pan op het vuur os is er koolmonoxide vrijgekomen? Met de Nest Protect hoef jij je daar geen zorgen meer over te maken.

De slimme laat je niet alleen weten wat het probleem is, maar vertelt je ook direct waar je deze kunt vinden. Bijvoorbeeld in de slaapkamer of de keuken. Je hoeft niet meer af te gaan op de melder aan het plafond. Nest Protect stuurt je namelijk een gedetailleerde melding via de applicatie op jouw smartphone. Een goede installatie is natuurlijk van belang. Daarom laat je dit bij voorkeur over aan onze Google Nest Pro Certified monteurs. Voor € 99,- profiteer je van een professionele installatie aan huis. Maak vandaag nog een afspraak.

Contactgegevens

Afspraakgegevens

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voordelen van Nest Protect

De voordelen van een Nest Protect kenmerken zich vooral door de hoge mate van veiligheid in huis. Jij hoeft niet bang meer te zijn voor een onopgemerkte ontwikkeling van rook of koolmonoxide. Deze taak neemt Nest Protect je uit handen. De slimme melder van Google waarschuwt je op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door te spreken, het laten zien van waarschuwingskleuren en meldingen op jouw telefoon. Nest Protect vertelt je niet alleen wat het probleem is, maar ook waar deze zich bevindt.

De slimme rookmelder kan oplaaiend van smeulend vuur onderscheiden. Dat geldt ook voor stoom. Afkomstig van onschuldig kokend water of een douche. Google Nest Protect vereist geen extra hardware. Ook testen gaat volledig automatisch. Dat doet het apparaat circa 400 keer per dag. Zodra je in het donker door het huis loopt, voorziet Nest Protect je van het licht dat je nodig hebt. Veiligheid gaat natuurlijk voor alles. Daarom laat je jouw Nest protect installeren door onze Pro Certified monteurs.

Stappenplan installatie van Nest Protect

Om in huis te kunnen genieten van optimale veiligheid, is een correctie installatie van Nest Protect belangrijk. Dat kan aan de hand van een stappenplan. Je hebt in ieder geval een wifi verbinding, het wachtwoord van het netwerk en gereedschap nodig. De applicatie moet worden geïnstalleerd op een mobiel apparaat met een iOS of Android besturingssysteem. Daarnaast moet je ook eerst bepalen waar je de Nest Protect wilt installeren.

Ook dien je bij de installatie rekening te houden met de geldende voorschriften voor het plaatsen van een rook- en koolmonoxidemelder in huis. Wil je liever niets aan het toeval overlaten als het aankomt op veiligheid? Laat jouw Google Nest Protect dan installeren door de monteurs van NestInstalleren.nl. Onze installateurs zijn Google Nest pro Certified. Maak direct een afspraak voor een professionele installatie aan huis.