Installatie
Nest Learning Thermostat (3e generatie)

Beoordeeld met 4,7 sterren op basis van 72 ervaringen!

Google Nest Learning Thermostat (3e generatie)

Installatie:
€ 99,- incl. BTW

Waarom kiezen voor NestInstalleren.nl?

Nest Learning Thermostat (3e generatie) gekocht? Laat deze installeren door NestInstalleren.nl!

Heb je een Google Nest Learning Thermostat 3e generatie gekocht? Dan kun je vanaf nu genieten van een aangenaam klimaat in huis. Deze thermostaat van Google Nest is geschikt voor alle cv-ketels. Hij denkt met je mee en past zich aan. Met deze slimme thermostaat kun je ook flink besparen op de energierekening. Daarnaast kun je gebruik maken van tal van handige functies en voordelen. Bijvoorbeeld via de Nest applicatie.

Je wijzigt de temperatuur waar je ook bent. Thuis of op een andere locatie. Ook in de winter hoef jij je geen zorgen te maken over schade door bevriezing. Wanneer de leidingen te koud worden, ontvang je daar zelfs een melding over. De Nest Learning Thermostat 3e Generatie laat je bij voorkeur installeren door een Google Nest Pro Certified monteur. Maak dus vandaag nog een afspraak met één van onze installateurs.

Contactgegevens

Afspraakgegevens

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voordelen van Nest Learning Thermostat (3e generatie)

Met een Nest Learning Thermostat 3e Generatie haal je een prachtig stukje techniek in huis. Deze slimme thermostaat wéét welke temperatuur jij aangenaam vindt. Omdat de Nest Learning Thermostat zichzelf programmeert, kun je behoorlijk wat energie besparen. Dat zie je ook terug in het rapport dat je elke maand ontvangt. Ben je niet thuis? Dan schakelt het apparaat automatisch over op eco temperatuur. De thermostaat weet zelfs wanneer je opstaat of thuiskomt. Je geniet dus altijd van een aangenaam klimaat.

Mede mogelijk gemaakt door de OpenTherm technologie. Maar dit Google Nest product kan meer. Ten opzichte van zijn voorgangers heeft deze 3e generatie thermostaat een vernieuwd design met grote ringen. Ook het scherm is duidelijk af te lezen. De Google Nest Learning Thermostat 3e generatie heeft tevens een warmwater bediening. Door de geïntegreerde afstandsweergave met verlichting zie je in één oogopslag wat belangrijk voor je is. Zoals de actuele temperatuur, het weer en de tijd.

Stappenplan installatie van Nest Learning Thermostat (3e generatie)

Een stappenplan gebruiken voor het installeren van een Google Nest Learning Thermostat 3e generatie? Dit kun je ook overlaten aan een professionele installateur. NestInstalleren.nl werkt met Pro Certified monteurs. Zij weten precies hoe Google Nest producten op de juiste manier moeten worden gemonteerd en ingesteld. Dat geldt ook voor jouw Nest Learning Thermostat 3e generatie. Een vakkundige en correcte installatie is noodzakelijk om te kunnen profiteren van alle functies en voordelen.

Je wilt immers dat de thermostaat zichzelf gaat programmeren zodra hij op de hoogte is van jouw leefpatroon. Een Pro Certified monteur van NestInstalleren.nl monteert jouw thermostaat correct en op de juiste locatie. Onze monteurs helpen je ook bij het instellen van de thermostaat en de applicatie. Vul het bovenstaande formulier in om vandaag nog een afspraak te maken. Jouw slimme thermostaat wordt aan huis geïnstalleerd voor slechts € 99. Natuurlijk op een tijdstip wanneer jou dat het beste uitkomt.