Installatie
Nest Doorbell (batterij)

Beoordeeld met 4,7 sterren op basis van 72 ervaringen!

Google Nest Doorbell (batterij)

Installatie:
€ 99,- incl. BTW

Waarom kiezen voor NestInstalleren.nl?

Nest Doorbell (batterij) gekocht? Laat deze installeren door NestInstalleren.nl!

Een Nest Doorbell op Batterij zorgt ervoor dat je nooit meer iets hoeft te missen. Ook als je niet thuis bent. Een Google Nest Doorbell op batterijen werkt draadloos. Je kunt realtime zien wie er voor de deur staat. Niet alleen overdag, maar ook wanneer het donker is. Ook kun je opgenomen beelden terugkijken. De slimme deurbel stuurt je altijd een melding.

Bijvoorbeeld wanneer jouw Nest Doorbell op batterij een voertuig, dier, pakket of persoon heeft gedetecteerd. Staat er iemand voor de deur die je op afstand wilt begroeten? Ook dat is geen probleem. Mits jouw Google Nest Doorbell op de juiste manier is geïnstalleerd. Dit laat je bij voorkeur over aan één van onze Google Nest Pro Certified monteurs. Zij installeren jouw slimme deurbel voor € 99,-. Natuurlijk wanneer jou dat uitkomt.

Contactgegevens

Afspraakgegevens

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voordelen van Nest Doorbell (batterij)

De voordelen van een Nest Doorbell met batterij zijn eindeloos. Door de draadloze verbinding is de slimme deurbel geschikt voor elke deur. Onze Pro Certified installateurs kunnen deze zelfs koppelen aan de Nest Mini3 wanneer je een hoorbare bel wilt gebruiken. Eén van de belangrijkste voordelen van een Nest Doorbell met batterij is dat je altijd kunt zien wat er voor jouw deur gebeurt. Je kunt de visite of pakketbezorger zelfs.

Dat doe je met de ingebouwde speaker en microfoon. Je kunt zelfs een vooraf opgenomen bericht laten afspelen wanneer er wordt aangebeld. De deurbel is uitgerust met bewegings- en geluidsdetectie. Het stuurt je een melding zodra er een geluid of beweging wordt waargenomen. Door de 3:4 beeldverhouding kun je profiteren van een breed gezichtsveld. De HDR camera is voorzien van nightvision. Met de Nest Doorbell op batterij kun je live zien wat er gebeurd, maar opgenomen beelden ook terugkijken.

Stappenplan installatie van Nest Doorbell (batterij)

Met een stappenplan kun je jouw Nest Doorbell op batterijen installeren. Wil je er zeker van zijn dat dit op een correcte manier gebeurd? Laat jouw Nest Doorbell dan installeren door onze Google Nest Pro Certified monteurs. Voor € 99,- wordt jouw deurbel aan huis geïnstalleerd. Je kunt dus direct profiteren van alle voordelen, zonder dan je wordt geconfronteerd met moeilijkheden.

Het installeren van een Nest Doorbell op batterij omvat namelijk ook het installeren van de applicatie. Daarmee kun je de bel instellen zoals jij dat wilt. Daarnaast moet de deurbel worden verbonden met jouw wifi netwerk. Dat is nodig om opgenomen beelden terug te kunnen kijken. Heb je hulp nodig bij de installatie van jouw Google Nest Doorbell? Maak dan direct een afspraak met onze gecertificeerde Google Nest installateurs.