Installatie
Nest Cam (outdoor of indoor)

Beoordeeld met 4,7 sterren op basis van 72 ervaringen!

Google Nest Cam (outdoor en indoor)

Installatie:
€ 99,- incl. BTW

Waarom kiezen voor NestInstalleren.nl?

Nest Cam (outdoor of indoor) gekocht? Laat deze installeren door NestInstalleren.nl!

Een Google Nest Cam Outdoor of Indoor kun je zowel binnen als buiten gebruiken. Dat betekent één apparaat voor de complete beveiliging van jouw woning of tuin. Gebruik deze slimme IP-camera met een standaard of plaats hem buiten op een strategische plaats. Met een Nest Cam Outdoor of Indoor weet je altijd wat er in of rondom het huis gebeurd. Maak gebruik van persoonlijke instellingen en selecteer gebieden die je wilt laten monitoren.

Dat betekent optimale veiligheid en controle. Ook als je zelf niet thuis bent. Wil je deze slimme en weerbestendige camera van Google op een vakkundige manier laten installeren? De Pro Certified monteurs van NestInstalleren.nl staan voor je klaar. Maak direct een afspraak door het invullen van het formulier. Jouw Google Nest Cam Indoor of Outdoor wordt al voor € 99 aan huis geïnstalleerd.

Contactgegevens

Afspraakgegevens

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voordelen van Nest Cam (outdoor of indoor)

De lijst met voordelen van een Google Nest Cam Outdoor of Indoor is lang. Je kunt deze camera zowel binnen als buiten gebruiken. Ook regen is voor de camera geen enkel probleem. De Nest Cam is voorzien van detectie. Zodra er een geluid of beweging wordt waargenomen krijg je een melding via de Google Home applicatie. Daarbij maakt de camera onderscheid tussen personen, dieren en voertuigen. Wil je alleen een bepaald gebied laten monitoren met specifieke instellingen? Ook dat regel je in een handomdraai.

Deze IFTTT-camera kun je laten samenwerken met andere slimme Nest producten. Je kunt live beelden zien via de applicatie, maar ook opnames tot 3 uur geleden terugzien. Ook de terugspreek- en zoomfunctie van de Google Nest Cam Outdoor of Indoor mogen als voordelen worden gezien. Heb je even geen internetverbinding? Geen paniek. De Nest Cam is zo slim dat hij beelden tot wel 60 minuten blijft opnemen.

Stappenplan installatie van Nest Cam (outdoor of indoor)

Het volgens van een stappenplan voor het installeren van een Google Nest Cam Outdoor of Indoor neemt behoorlijk wat tijd in beslag. Zeker wanneer je dit nog nooit eerder hebt gedaan. Toch is een correcte installatie van jouw binnen en buiten camera van groot belang. Je wilt immers gebruik kunnen maken van alle slimme en handige functies. Maak daarom gebruik van de Google Nest Pro Certified monteurs van NestInstalleren.nl.

Onze installateurs zorgen ervoor dat jouw Nest Cam werkt zoals het hoort. Maak daarom vandaag nog een afspraak met één van onze Google Nest specialisten. Dat kan door het achterlaten van jouw gegevens via het bovenstaande formulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Jouw Google Nest Cam wordt voor € 99 aan huis geïnstalleerd.