Installatie
Nest Audio

Beoordeeld met 4,7 sterren op basis van 72 ervaringen!

Google Nest Audio

Installatie:
€ 99,- incl. BTW

Waarom kiezen voor NestInstalleren.nl?

Nest Audio gekocht? Laat deze installeren door NestInstalleren.nl!

De Nest Audio is misschien wel eens van de beste investeringen die je de afgelopen tijd hebt gedaan. Deze slimme speakers maken het leven in huis een stuk leuker. Ze kunnen namelijk veel meer dan alleen het laten horen van jouw favoriete muziek. Je hoeft er alleen maar naar te vragen. Nest Audio is voorzien van een krachtige bas en kan tevens worden gekoppeld met andere apparaten voor een stereo effect.

Praat tegen jouw Nest Audio en de lampen gaan aan of uit. Precies zoals jij dat wilt. Met dit Nest product geniet je overal in huis van de mooiste klanken. Nest Audio is ook jouw geheugensteuntje. Bijvoorbeeld als je niet meer weet wat er voor vandaag in jouw agenda staat. Een goede installatie is daarom echt wel van belang. Dit kun je zelf doen, maar ook overlaten aan NestInstalleren.nl. Voor slechts € 99,- wordt jouw Nest Audio geïnstalleerd door Google Nest Pro Certified monteurs.

Contactgegevens

Afspraakgegevens

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voordelen van Nest Audio

Met een Nest Audio profiteer je van eindeloos veel voordelen. Vanaf nu geniet je van muziek zoals je nooit eerder hebt gedaan. Naast kristalhelder geluid, voorzien deze Google speakers je van nog veel meer handige functies. Google Audio maakt het leven in huis leuker én makkelijker. Vraag Google om de lamp in de woonkamer of de televisie in de keuken aan te doen. Laat Nest Audio muziek afspelen van jouw favoriete playlists en streamingdiensten. Dat klinkt nog beter en indrukwekkender door de krachtige bas.

Nest Audio speakers zijn eenvoudig aan elkaar te koppelen voor een prachtige stereo of surround sound. Met Google Duo kun je zelfs gesprekken voeren met elkaar. Nest Audio gebruik je ook als handige hulp. Vraag Google naar de planning in jouw agenda of het weer van morgen. Met de applicatie kun je van nog veel meer voordelen genieten. Zoals een gastmodus waarbij de Nest Audio geen toegang verleent tot jouw persoonlijke items.

Stappenplan installatie van Nest Audio

Een stappenplan volgen voor de installatie van Nest Audio? Dat is nog niet zo eenvoudig als het lijkt. Elke situatie en woonkamer is namelijk anders. In elk geval moet je de Google Home applicatie downloaden op het apparaat waarmee je de speaker wilt instellen en beheren. Nadat Nest Audio is verbonden met het lichtnet, kun je deze verbinden met jouw smartphone. Nest Audio verifieert de koppeling door het afgeven van een geluid.

In veel gevallen lukt het installeren van Nest Audio aan de hand van een stappenplan niet of niet correct. Mogelijk kun je dan geen gebruik maken van verschillende handige functies. De installatie van een Nest Audio laat je het liefst over aan gecertificeerde monteurs. Bij NestInstalleren.nl maak je eenvoudig een afspraak voor installatie. Wij werken uitsluitend met Google Nest Pro Certified monteurs. De kosten voor installatie aan huis bedragen slechts € 99,-. Je kunt direct beginnen met praten of luisteren naar jouw favoriete muziek.